A Lettertype grootte verkleinen. A Lettertype grootte resetten. A Lettertype grootte vergroten.

Bel 0800-2000

Andere websites

www.kindermishandeling.nl
Algemene informatie over kindermishandeling voor kinderen vanaf 8 jaar.

feel-the-vibe-nl
Als je getuige bent van geweld, als je slachtoffer bent en ook als het huiselijk geweld nu is gestopt, is deze website voor jou. Je kunt hier andere jongeren ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Via de website kun je met hen chatten of met elkaar in contact komen.

kindermishandeling.hetklokhuis.nl
Het bekende jeugdprogramma Klokhuis heeft een speciale site gemaakt over kindermishandeling. Hierop staan ook alle afleveringen over kindermishandeling die onlangs zijn uitgezonden.

www.goetfoud.nl
Een website die in de vorm van een soort ganzenbord, informatie geeft over diverse vormen van geweld tegen kinderen.

www.drankjewel.nl
Soms worden kinderen mishandeld, verwaarloosd of misbruikt door een ouder die verslaafd is aan drank. Speciaal voor jongeren met een aan alcohol verslaafde ouder.

www.kinderrechten.nl
Bescherming tegen kindermishandeling is een van de rechten van ieder kind. Uitgebreide informatie over kinderrechten vind je op de site van het Kinderrechtencollectief.

www.kopstoring.nl / www.familievan.nl
Ouders met psychische problemen kunnen problemen hebben met opvoeden. Dat is niet altijd zo, maar soms kan het zo erg zijn dat een kind wordt mishandeld of verwaarloosd. Speciaal voor kinderen van een ouder met psychische problemen.

www.yourright2choose.nl
Over liefde, vrije partnerkeuze, gearrangeerde en gedwongen huwelijken.

www.veiligehavenamsterdam.nl
Voor ondersteuning aan Amsterdamse jongeren die worstelen met hun homo-, biseksuele, lesbische of transgender gevoelens kun je terecht bij Veilige Haven.